Tancaments en alumini i PVC.Pol. Ind. Camí dels Frares. C/ C, Parc. 32 · 25191 LLEIDA
Tel.: 973 20 27 89 Fax: 973 20 01 58


entra
QUI SOM

Ballespí som una empresa familiar de Lleida que, des de 1945, ens dediquem al disseny i fabricació de tancaments d'alumini. A Ballespí tenim una llarga experiència fabricant tancaments d'alumini i assessorant als nostres clients.
Disposem d'una àmplia varietat de productes d'alumini i PVC, des de portes, finestres, persianes, mampares de bany, etc. que faran més confortable la seva llar.

SERVEIS

Fusteria d'alumini

· Finestres.
· Persianes.
· Mallorquines.
· Tancaments plegables.
· Sostres.
· Baranes.
· Divisions d'oficina.
· Mampares de bany.

Fusteria de PVC

· Portes.
· Finestres.
· Contrafinestres.
· Tancaments.
· Teulades i sostres.
· Balcons i terrases.

Planifiquem projectes

Primer escoltem les necessitats del client i realitzem una visita presencial, amb un examen exhaustiu de requeriments.


Contacti amb nosaltres.


TREBALLS

Aquí us presentem els nostres darrers treballs.
Truqui´ns i li informarem sense compromís.


HISTÒRIA

Ballespí és una empresa amb una llarga tradició familiar a Lleida. Va ser fundada l’any 1945 per Albert Ballespí Borràs pare dels actuals propietaris Angel i German Ballespí. L’ Albert va començar amb un petit taller d'uns 80 m² situat al carrer Sant Martí de Lleida, on es fabricaven estufes i es duien a terme treballs de manyà. Al 1963, l'empresa es va traslladar a l'avinguda d’ Alcalde Porqueres a un local més gran, amb uns 170 m², on es va ampliar el negoci per donar cabuda a la fabricació de portes i altres tancaments de ferro.

Va ser en aquest taller on van començar els que seran els futurs propietaris del negoci familiar. Més endavant, al 1977, l'empresa es va traslladar a l’ avinguda de les Garrigues, a un taller encara més gran d'uns 1040 m². En aquest, comença la producció de tancaments d'alumini. La seva producció es basa en tancaments de ferro i alumini.
Gràcies a la confiança donada pels seus clients, han anat creixent a poc a poc, fins a arribar a l'actualitat, en la qual les seves instal·lacions abasten els 3000 m² en les naus situades al Polígon Industrial "El Camí dels Frares"..QUALITAT

La nostra empresa ofereix un servei d'altíssim nivell, amb la confiança que ens donen les certificacions de qualitat dels nostres proveïdors.
Això i el nostre ímpetu per aconseguir la màxima qualitat, ens porta a aconseguir la satisfacció dels nostres clients.
Per Ballespí la qualitat és un factor determinant. Apostem per la qualitat i la convertim en el nostre principal objectiu, perquè sabem que només les instal·lacions de màxima qualitat aconsegueixen satisfer al client durant tota la seva vida útil.

Existeixen diferents qualitats d'alumini: mesquita, alfil i pont tèrmic. Totes assajades i homologades en Laboratoris Oficials, segons la normativa UNEIX vigent, pel que fa a les seves característiques de permeabilitat a l'aire, estanquitat a l'aigua i resistència al vent i les sèries de trencament tèrmic estan assajades així mateix pel que fa al seu grau d'aïllament tèrmic.
No dubtis a contactar amb nosaltres i demanar-nos informació. T'assessorarem i et prepararem un pressupost sense compromís, adequat a les teves necessitats.CONTACTE

Responsable: Ballespí Alumini S.L.
Finalitat: Donar resposta a les seves consultes.
Legitimació: per consentiment de l'interessat.
Termini de conservació: el legalment establert.
Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets: Té vostè dret d'accés, rectificació o supressió, oposició, limitació al tractament, portabilitat de les dades,
així com a retirar el consentiment en qualsevol moment.
He llegit i accepto LA POLÍTICA DE PRIVACITAT, i accepto el tractament de les meves dades personals per a l'enviament d'informació que respongui a la consulta que he plantejat.

Pol. Ind. Camí dels Frares. C/ C, Parc. 32 · 25191 LLEIDA
Tel.: 973 20 27 89 Fax: 973 20 01 58
E-mail: ballespi@ballespi.net